Hypotheek afsluiten

 

Een huis kopen is een hele stap. Waarschijnlijk neem je maar één of twee keer in je leven zo’n zwaarwegende beslissing. Bij het kopen van een woning zijn er veel zaken te regelen. Een van deze zaken is het regelen van je hypotheek. Prettig wonen en ontspannen leven is belangrijk en daarbij spelen geldzaken een grote rol.

Belangrijk is om goed te informeren over de verschillende mogelijkheden die er zijn voor het afsluiten van een hypotheek. Het is geen verplichting voor even, maar u sluit een hypotheek af voor de duur van ongeveer 30 jaar. Daarom is het goed om over bepaalde zaken na te denken, bijvoorbeeld:

- Wat gebeurt er als u of uw partner arbeidsongeschikt raakt?
- Wat gebeurt er als u of uw partner uw baan verliest?
- Of wat gebeurt er bij overlijden van u of uw partner?

Hypotheekadviseur

Ieder mens is uniek, een goed doordacht financieel advies behoort daarom altijd persoonlijk maatwerk te zijn. Wanneer u goed ingelicht bent over de mogelijkheden en alle voor en nadelen zijn met u besproken, dan weet u zeker dat u de juiste keuze heeft gemaakt en prettig kan wonen. Een goede hypotheekadviseur is hierbij van groot belang. Hoes helpt u hier graag bij. Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden, maar zullen ook de onmogelijkheden met u bespreken. Het afsluiten van een hypotheek is een doolhof van allerlei regels en randzaken. Wij zorgen ervoor dat wij alles helder en duidelijk naar u communiceren, zodat u exact weet wat voor een soort hypotheek u afsluit en niet voor onverwachtse verassingen komt te staan.   

Benieuwd wat onze adviseur voor u kan betekenen? Bel of mail ons.