Koop het huis van uw dromen in Losser

Het kopen van een huis doet u niet iedere dag. Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar in Losser? Dan bent u bij ons, Hoes de Twentse Makelaar, aan het juiste adres. Om een huis te kopen dat echt bij u past is een goede voorbereiding noodzakelijk. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek nemen wij al uw wensen en eisen door. Aan de hand van dat kader gaan wij voor u op zoek naar een passende woning. Bij ons is dit meer dan een lijst met cijfers en maten. De locatie en uitstraling van een huis zijn van groter belang, want u wil natuurlijk in een fijne woonomgeving, met de juiste voorzieningen terecht komen. Wij willen u graag helpen om uw droomhuis in Losser, Overdinkel, Glane of De Lutte te vinden.

Van bezichtiging tot koopcontract. Wij van Hoes helpen u hier graag bij!

Met onze jarenlange ervaring en marktinzicht zijn wij in staat voor iedere klant een aantal potentiële droomhuizen voor te dragen. Om een keuze te kunnen maken zullen we met u de woningen bezichtigen. Als potentiële koper let u waarschijnlijk op hele andere dingen dan dat wij als aankoopmakelaar doen. Wij geven u advies over de verschillende aspecten van het huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de staat van het huis en de eventuele gebreken. Nadat u een beter beeld heeft gekregen van de woning zullen wij al uw vragen beantwoorden en advies geven, zodat u een goede beslissing kunt nemen. Als u een keuze heeft gemaakt en over gaat tot het kopen van een huis zullen wij u begeleiden bij de aankoop zodat u alleen nog maar een handtekening onder het contract hoeft te zetten.

Voor vrijblijvend gesprek kunt een afspraak maken met Bart Haarman of Harry Huisman.

Wij zijn telefonisch te bereiken op 0546-490600 en u kunt mailen naar info@hoesdtm.nl.

 

Veel gestelde vragen - aankoopmakelaar 

 

Wat kost een aankoopmakelaar?

Bij het aankopen van een huis kunt u ervoor kiezen om een aankoopmakelaar in te schakelen. De kosten van een aankoopmakelaar verschillen per regio en kantoor. Wilt u exact weten waar u aan toe bent, dan kunt u in overleg gaan met de makelaar om een vaste prijs af te spreken. We zien steeds vaker dat de mensen vooraf willen weten waar ze aan toe en niet voor verassingen willen komen te staan.
 

Wat zijn de werkzaamheden van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar ontzorgt. Hij zal u helpen bij de zoektocht naar een nieuwe woning. Een aankoopmakelaar heeft een stapje voor. Hij weet eerder wanneer er een nieuwe woning op de markt komt dan wanneer het op het internet verschijnt. Hij kan u dus eerder op de hoogte brengen van de nieuwe woningen en sneller een bezichtiging inplannen. Zo weet u zeker dat u uw concurrenten ene stapje voor bent. Bij de bezichtigingen zal de aankoopmakelaar ook aanwezig zijn. De aankoopmakelaar kan u ook wijzen op elementen die uzelf misschien niet zo 1,2,3 ziet.

Hij zal bekijken of er gebreken aan de woning zijn en wat de staat is van de woning. Mochten er gebreken zijn dan zal hij u hier zeker op wijzen. Wanneer het nodig is zal hij u zelfs adviseren om een bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren om eventuele verborgen gebreken te constateren. Als de woning u bevalt en u wilt u een bod uitbrengen dan kan de aankoopmakelaar deze onderhandelingen voor u uitvoeren. Aankoopmakelaars zijn goed op de hoogte van de lokale woningmarkt en dit helpt u. Zo bent u er zeker van dat u niet teveel zult gaan betalen. Hieronder ziet u een overzicht waar een aankoopmakelaar u mee kan helpen:  

- Zoektocht: Een aankoopmakelaar is goed op de hoogte van de lokale woningmarkt en heeft een stapje voor 
- Bezichtiging: Hierbij zal hij aanwezig zijn om met een kundige blik de woning te bekijken
- Vakkundig: Bij eventuele (verborgen) gebreken zal hij u hiervan op de hoogste stellen en advies geven
- Onderhandeling: Wanneer u over wilt gaan tot de aankoop van de woning kan de aankoopmakelaar deze onderhandelingen voor u uitvoeren
  zodat u er zeker van bent dat u niet te veel gaat betalen voor uw nieuwe woning
- Koopakte: Na de aankoop zal er een koopakte opgemaakt worden. De aankoopmakelaar zal deze doorlezen en met u doornemen zodat u exact
  weet wat er in deze akte staat en u niet voor verassingen komt te staan
- Overdracht: Bij de eindinspectie en overdracht zal de aankoopmakelaar ook aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles is achtergelaten zoals 
  afgesproken en alles in goede banen wordt geleid.

Waarom moet ik een aankoopmakelaar inschakelen? 

De uitstekende kennis van de lokale woningmarkt. Een aankoopmakelaar heeft een stapje voor en weet eerder wanneer er een woning op de markt komt dan de andere kanalen en kan daarom dus eerder een bezichtiging inplannen.
Een aankoopmakelaar is er voor u! Hij behartigt uw belangen en niet die van de verkopende partij. Een verkoopmakelaar is er voor de verkopende partij. Een aankoopmakelaar zorgt ervoor dat u een eerlijke mening krijgt over de waarde en staat van de woning.
Een aankoopmakelaar ontzorgt:

- Het vinden van een voor u geschikte woning die aan uw eisen voldoet
- Het plannen van de bezichtigingen kan worden ingepland door de aankoopmakelaar
- Het controleren van de koopakte op onjuistheden wordt voor u gedaan
- Bij de eindinspectie en overdracht zal hij u begeleiden om er zeker van te zijn dat de gemaakte afspraken worden nagekomen

Waar let een aankoopmakelaar op?

De aankoopmakelaar is er voor u! Hij behartigt uw belangen. Hij zal bekijken of de vraagprijs juist is en wat de staat van de woning is. Mocht er bijvoorbeeld een bouwkundige inspectie nodig zijn, dan zal hij u hierop aanspreken en adviseren.
 

Wanneer betaalt u de aankoopmakelaar?

De kosten van de aankoopmakelaar worden verrekend tijdens de overdracht bij de notaris.