Nieuwbouw  
 

Nieuwbouwplannen? Zit u ook met zo veel vragen? Wij denken mee!

 

In Losser lopen verschillende nieuwbouwprojecten. Dat is goed nieuws voor ons mooie dorp!

Loopt u rond met prachtige nieuwbouwplannen?  Een super vooruitzicht natuurlijk, maar misschien ook best spannend. Als makelaar begrijpen wij dat u bij de aankoop van een ander woonhuis niet over één nacht ijs gaat. Want er komt toch het één en ander bij kijken. Welke nieuwbouwwoning sluit aan bij mijn (toekomst)wensen? Hoe regel ik mijn financiering? Wat brengt mijn eigen woning in de huidige markt op? En hoe en wanneer zet ik deze in de verkoop? Kortom: veel vragen en onduidelijkheden. Best lastig om de juiste keuzes te maken.

Wij van Hoes de Twentse Makelaars in Losser willen u graag helpen bij het maken van de juiste keuze als het gaat om het aankopen van een nieuwbouwwoning. Wanneer u met de verkopende makelaar aan tafel zit, zal deze de belangen van de verkoper behartigen. Wij van Hoes de Twentse makelaar kunnen u bijstaan met vrijblijvend en onafhankelijk advies om uw belang te behartigen. We hebben veel kennis en ervaring om met u te delen.  

Met een persoonlijke benadering, creatieve aanpak en het nodige lef helpen wij u graag met aankoop van een nieuwbouw woning.   

Hoes De Twentse Makelaar staat voor u klaar!

Benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u weten wat Hoes De Twentse Makelaar hierin voor u kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op en wij plannen graag een afspraak met u in.