Laat uw woning in Losser en omgeving taxeren door NVM makelaar Hoes

Hoes de Twentse Makelaar in Losser is specialist op het gebied van taxaties en waardebepaling van vastgoed in en rondom Losser. Of u nu gaat om het verkopen van uw huis of het kopen van een nieuwe woning in Losser, voor beide heeft u een taxatierapport nodig. Wanneer het gaat om een aankoop dient er altijd een taxatierapport door een onafhankelijke taxateur gedaan te worden om de juiste waarde te bepalen van uw woning. Ook wanneer u wilt gaan verbouwen heeft u een taxatierapport nodig. Geldverstrekkers, denk hierbij aan banken en hypotheekinstellingen willen graag weten wat de waarde is voor én na verbouwing, om zo te bepalen of zij het geld verstrekken. Ons lidmaatschap bij de NVM en het certificaat van Register Makelaar/Taxateur geeft u de zekerheid dat u bij ons goed zit.

Bij herfinanciering van een woning/bedrijfspand of herwaardering van de WOZ-waarde van diverse vastgoedobjecten gaat het om grote bedragen. Hierbij maakt een paar procent een wereld van verschil op de lange termijn. Door grondige kennis van de markt in Losser (maar ook in Overdinkel, Glane en De Lutte), jarenlange ervaring en een deskundig visie zijn onze gecertificeerde taxateurs in staat de marktwaarde goed te bepalen.

Zoekt u een taxateur die snel handelt en u van een deskundig advies voorziet, of wilt meer informatie en een indicatie van de kosten?

Bel ons op 0546-490600 of stuur een e-mail naar info@hoesdtm.nl