Uw huis verkopen met dé NVM Makelaar in Losser

Bij het verkopen van een huis komt vaak meer kijken dan u in de eerste instantie denkt. Er kunnen verschillende redenen zijn om uw huis te verkopen. Bij Hoes de Twentse makelaar wordt gebruik gemaakt van een NVM marktpositiescan om een goed beeld te krijgen hoe uw woning in de markt staat. Hierbij worden actuele marktcijfers van vergelijkbare recente verkochte woningen in Losser in kaart gebracht. Aan de hand van deze data en onze onderzoeksresultaten wordt een advies op maat opgesteld. Een groot voordeel is dat wij de huizenmarkt in Losser uitstekend kennen. Door als deze factoren samen, bent u er zeker van dat wij u een goed onderbouwde verkoopstrategie en optimale verkoopprijs voor uw woning kunnen bieden.

Adverteren en bezichtigen voor een snelle verkoop van uw woning

Naast een optimale verkoopprijs is een sprankelende verkoopadvertentie onmisbaar om uw huis te verkopen. Bij een verkoopadvertentie horen professionele foto's, een goede omschrijving van de woning, een beeld van de wijk waar het huis staat en natuurlijk alle technische specificaties. Een gedegen profiel zorgt voor een verhoogde interesse en daarmee voor meer bezichtigingen. Potentiële kopers krijgen bij een bezichtiging een uitgebreide rondleiding en aanvullende informatie mochten er vragen zijn.

Stevig onderhandelen voor een tevreden klant

Na goede bezichtigingen onderhandelen wij namens u met potentiële kopers om uw huis voor een optimaal bedrag te verkopen. Na de onderhandeling ronden wij de transactie op een deskundige wijze af, zodat u zich zorgeloos op uw nieuwe woning kunt richten.

Voor een verkoopgesprek kunt een afspraak maken met Bart Haarman of Harry Huisman.

Wij zijn telefonisch te bereiken op 0546-490600 en u kunt mailen naar info@hoesdtm.nl.