Wat is de waarde van mijn huis

Een gratis waardebepaling van uw huis in Losser.

Het verkopen van je huis is een grote stap. Het is geen beslissing die je vaak maakt en daarom is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de verschillende stappen die u moet ondernemen om uw woning goed te verkopen. 

Hoe gaat Hoes, de makelaar in Losser, te werk?

Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de hele situatie. Wij plannen graag een gratis waardebepalingsgesprek met u in. Wat betekent dit? Wij komen bij u langs en bekijken samen met u de woning:

Wat is de staat van woning
Wat is de ligging van de woning
Is de woning centraal gelegen
Wat doet de huidige woningmarkt

Bovenstaande zijn een aantal zaken die wij samen met u bekijken en bespreken. Wanneer wij een goed beeld hebben van de situatie bespreken wij met u de vraagprijs en de verwachte verkooptijd van de woning. Bij ons staat klantgerichtheid voorop. Wanneer u ervoor kiest om samen met ons uw woning te verkopen, staan uw wensen voorop. Wij zullen ervoor zorgen dat u de beste verkoopprijs voor uw woning krijgt. De verwachte verkooptijd is natuurlijk altijd een schatting, maar zo heeft u een goed beeld van de mogelijkheden en kunt u bepalen wat de volgende stap gaat zijn. 

Bel ons op 0546-490600 of stuur een e-mail naar info@hoesdtm.nl