Landelijk wonen in Glane, een klein dorp met minder dan 500 inwoners. Een unieke plek in Nederland dicht bij het Duitse Gronau. Hoes De Twentse Makelaar, gevestigd in het nabij gelegen dorp Losser helpt u graag met de aankoop of verkoop van een woning in Glane.

Glane: Landelijke dorp in de gemeente Losser

Dicht bij de Duitse grens ligt het dorp Glane. Een landelijke omgeving en een dorp in ontwikkeling. Op fietsafstand van het dorp Losser, waar je alles vindt wat je nodig hebt, is Glane een unieke plek om te wonen. Aan de rand de Dinkel ligt dit kerkdorp, waar je rust vind in een natuurrijke omgeving.

 

Makelaar Glane

Bent u op zoek naar een woning in Glane, maar lukt het niet om de juiste woning te vinden of vist u steeds achter het net? Schakel ons dan in als aankoopmakelaar. We zitten dichtbij en met dank aan ons grote netwerk weten wij vaak net iets eerder dat een woning te koop komt, waardoor de kans groter is dat het lukt om droomwoning in Glane te kopen. Met onze jarenlange ervaring en marktinzicht zijn wij in staat voor iedere klant een aantal potentiële droomhuizen voor te dragen.

 

Wij geven u graag advies. Voor een vrijblijvend gesprek kunt een afspraak met ons maken.

Bel ons op 0546-490600 en of mail naar info@hoesdtm.nl.