Hoes is dé makelaar voor Overdinkel. Doordat wij gevestigd zijn vlakbij dit prachtige dorp hebben wij hier regelmatig huizen in de verkoop. Daarnaast begeleiden wij graag kopers die op zoek zijn naar een woning in Overdinkel.

Overdinkel: Grensdorp in de buurt van Losser

In het prachtige Twentse buitengebied vind je met 4080 inwoners het knusse dorpje Overdinkel. Het ligt direct aan de grens met Duitsland. Tot de 19de eeuw lag in Overdinkel het drielandenpunt tussen Overijssel, Bentheim en Münster. Het natuurgebied Dreilanderzee, net over de grens in Gronau, is hier naar vernoemd. In het dorpje, dat op fietsafstand van Losser en Enschede ligt, worden gezellige evenementen georganiseerd zoals het smokkelfestijn en de Bommen Berend fietstocht.

 

Makelaar Overdinkel

Ook zo enthousiast geworden over wonen in Overdinkel? Als aankoopmakelaar helpen wij u graag om uw droomhuis in Overdinkel te vinden. Met onze jarenlange ervaring en marktinzicht zijn wij in staat voor iedere klant een aantal potentiële droomhuizen voor te dragen. Bent u al woonachtig in dit prachtige dorp en wilt u verbouwen of verhuizen? Dan kunnen wij u als verkoopmakelaar helpen met de verkoop van uw woning.

 

Wij geven u graag advies. Voor een vrijblijvend gesprek kunt een afspraak met ons maken.

Bel ons op 0546-490600 en of mail naar info@hoesdtm.nl.